Politica de retur

Prof. Dr. Kevin Dadaczynski
Fulda University of Applied Science
Leipziger Straße 123
36037 Fulda

Telephone: 0661 9640-6073
E-Mail: [email protected]

La Covid HL Apotheek ne străduim să obținem satisfacția clienților 100%. Înțelegem că circumstanțele se pot schimba și este posibil să doriți să vă reconsiderați decizia. De aceea, vă oferim o politică de returnare transparentă pentru a vă satisface nevoile.

Retururi de produse

Dacă ați achiziționat produse prin intermediul site-ului nostru web sau în centrul nostru, se aplică următoarele condiții de returnare:

Perioada de returnare: Aveți dreptul să anulați și să returnați comanda în maximum 14 zile de la primire fără a indica un motiv. Starea produsului: Pentru a putea fi returnat, produsul trebuie să fie nefolosit și în ambalajul original. Produsele care sunt deteriorate sau prezintă urme de utilizare nu pot fi returnate.

Procesul de returnare: Vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți folosind datele de contact de mai sus pentru a obține o autorizație de returnare și instrucțiuni despre cum să returnați produsul.

Rambursare: Odată ce produsul returnat a fost primit și inspectat, vă vom trimite un e-mail de confirmare. Odată aprobată, rambursarea dvs. va fi procesată și aplicată automat cardului dvs. de credit sau metodei de plată inițiale în perioada de timp specificată.

Excepții

Vă rugăm să rețineți: din motive de igienă și din cauza naturii produselor noastre, anumite articole nu pot fi returnate. Acest lucru va fi precizat clar în momentul achiziției.

Pentru mai multe informații sau dacă aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați. Suntem aici sa ajutam!